17
Oct

17.10.19 ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ

by

Πιάτα ημέρας

Daily Specials

 

 Αγγλική κρεατόπιτα με μοσχαράκι, λαχανικά, κατσικίσιο τυρί & κρούστα πατάτας 7,80

Shepherd’s pie with veal filets, vegetables, goat cheese & potato crust    

 

  Κόκορας ελευθέρας βοσκής “παστιτσάδα” με φρέσκια τομάτα,

χυλοπίτες Πηλίου & πικάντικη γραβιέρα Κρήτης11,50

 

Free range rooster “Pastitsada” traditional Corfu recipe with fresh tomato,

“hylopites” pasta from Pelion & Cretan spicy gruyere cheese

 

Κοχυλάκι ζυμαρικό με φιλετάκια κοτόπουλο, φρέσκα μανιτάρια, μπέικον

& κρέμα παρμεζάνας 11,50

 

Lumaconi pasta with chicken filets,fresh mushrooms, bacon & parmesan cream sauce

 

Αρνάκι γάλακτος φρικασέ με καυκαλήθρες, μυρώνια, σέσκουλα, με σάλτσα αυγολέμονο

& μαύρο σκόρδο  16,70

Baby lamp fricassee with chard, hartwort, chervil in egg-lemon sauce

& black garlic

 

Μοσχαράκι γάλακτος κοκκινιστό με ψητές μελιτζάνες, πατάτες νουαζέτες

& κατσικίσια μυζήθρα  12,50

Veal filets in fresh tomato sauce with grilled eggplants, fried noisette

& goat myzitra cheese

 

Wagyu mini burgers με πικάντικο τσάτνει τομάτας σε ψωμάκι μπριός 12,30

Wagyu mini burgers with spicy tomato chutney in brioche bun 

 

 

 

Μοσχαρίσια Tomahawk steak (GR) Eλληνικής εκτροφής, ξηρής ωρίμανσης 35 ημερών

 ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο  “Monolith”  (τιμή κιλού)  47,00

Beef Tomahawk steak (GR) Hellenic farming dry aged for 35 days

on charcoal in “Monolith” oven (price per kg)

 

Πικάνια Black Angus (US) ψητή στa κάρβουνα σε “Monolith” grill (τιμή κιλού) 62,00

Black Angus picanha (US) on charcoal in “Monolith” grill (price per kg)

Cote de Boeuf (Irish) John Stone farm ξηρής ωρίμανσης 34 ημερών

 

ψητό στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith”  (τιμή κιλού) 89,00

Cote de Boeuf (Irish) John Stone farm dry aged for 34 days,

on charcoal in “Monolith” grill (price per kg)

 

 

 

 

 

Φρέσκο καλαμάρι Ευβοικού φιλέτο σχάρας με φάβα, τηγανιτά κολοκυθάκια

& λαδολέμονο θυμαριού 16,80

Fresh grilled calamari filet from Euboean with split peas, fried zucchini

&thyme flavored virgin olive oil-lemon sauce   

 

 

 

Φιλέτο αιγαιοπελαγίτικου κιτρινόπτερου τόνου  σχάρας με σαλάτα κους-κους,

κρέμα wasabi & τσιπς γαρίδας21,00

Aegean’s sea free range yellowfin tuna filet with cous-cous salad

wasabi cream & shrimps chips

 

Μπακαλιάρος Ευβοικού φιλέτο σοτέ με τραχανότο γαρίδας, ελιές & μάραθο19,80

Fresh sauteed cod fish from Euboean gulf with traditional “trahanoto” shrimps,

olives & fennel