23
May

23.05 Πιάτα Ημέρας

by

23.05

Πιάτα ημέρας 

Daily Specials

 

Κρεατόπιτα σε φύλλο κουρού με λαχανικά & κατσικίσιο τυρί 8,30

Traditional meat pie with vegetables & goat cheese

Φρέσκιες παπαρδέλες με μοσχαρίσια φιλετάκια, άγριες κανθαρέλες,

μπρόκολο & κρέμα παρμεζάνας 16,80

Fresh pappardelle pasta with veal stripes, wild chanterelle mushrooms,

broccoli & parmesan cream sauce

Bao Buns (χειροπ.ασιατικά ψωμάκια ατμού) κιμά κοτόπουλο,

λαχανικά σοτέ & hoisin sauce 9,20

Bao Buns (handmade Asian steam buns) with chicken means meat,

sautéed vegetable & hoisin sauce 

Κατσικάκι Σκύρου ελευθέρας βοσκής λεμονάτο στον

φούρνο με ριγανάτες πατάτες 15,50

Free range baby goat from Skyros island in the oven with

lemon sauce & potatoes with oregano

Χοιρινό στη λαδόκολλα με ψητές πιπεριές, φέτα Καλαβρύτων

& χωριάτικες πατάτες 9,30

Pork with feta cheese & country potatoes

cooked in parchment paper

Πικάνια Black Angus ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “monolith

με βούτυρο τρούφας (τιμή κιλού) 59,00

Black Angus picanha on charcoal in “monolith” oven with

truffle flavored butter (price per kg)

Bistecca Florentina ψητή στα κάρβουνα

σε φούρνο “monolith” (τιμή κιλού) 45,00

Bistecca Fiorentina on charcoal in “monolith”

oven (price per kg)

Cote de boeuf Irish John Stone farm ξηρής ωρίμανσης 32 ημερών

ψητό στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” (τιμή κιλού) 88,00

Cote de boeuf Irish John Stone farm dry aged for 32 days

grilled on charcoal in “Monolith” oven (price per kg)

 

Φιλέτο σαρδέλας στον φούρνο με λαδορίγανη

& φρέσκια ρόκα 9,80

Sardines fillet with virgin olive oil, oregano

& fresh arugula in the oven

Μπολονέζ με φιλετάκια κιτρινόπτερου τόνου,

λαχανικά σοτέ & σάλτσα αστακού 16,50

Fresh yellow fin tuna bolognaise with sautéed vegetables

& lobster sauce

Ξιφίας Κύθνου φιλέτο σχάρας με πατάτες Νέας Γής,

αλμυρίκια & λαδολέμονο θυμαριού 19,80

Swordfish filet from Kythnos island with Newfoundland

potatoes, tamarisks  &thyme flavored olive oil-lemon sauce

Σφυρίδα Σπετσών φιλέτο σχάρας με φρέσκα νιόκι,

σπανάκι μάραθο & λεμονάτη κρέμα 26,50

Grilled white grouper filet from Spetses Island with fresh gnocchi,

spinach, fennel & lemony cream sauce