20
Nov

Πιάτα Ημέρας 20 11 17 Daily Special

by

Δευτέρα  20  Νοεμβρίου 2017

Monday November 20, 2017

 

Κοτόσουπα πικάντικη βελουτέ με κίτρινο κάρυ & κρουτόν  7,50

Spicy chicken soup veloute with yellow curry & croutons

Τυρόπιτα με μπέικον, ψητές πιπεριές & θυμάρι  6,60

Cheese pie with bacon, grilled peppers & thyme

Σταμναγκάθι σοτέ με ξινομυζήθρα Χανίων & λαδολέμονο 6,50

“Stamnagathi” wild greens sautéed with Cretan sour mizythra cheese & olive oil-lemon sauce

Orecchiette ζυμαρικό με φιλετάκια κοτόπουλο, μπέικον, μανιτάρια & κρέμα από γραβιέρας Κρήτης  10,50

Orecchiette pasta with chicken fillet, bacon, mushrooms & Cretan gruyere cream cheese 

Κοτόπουλο μινιόν στον φούρνο με θυμαρίσιο πουρέ πατάτας & λεμονάτη σάλτσα μουστάρδας Dijon 9,50

Baby chicken baked in the oven with lemony Dijon mustard sauce,  served with thyme flavored mashed potatoes

Χοιρινή στηθοπλευρά σιγομαγειρεμένη σε σάλτσα κόκκινου κρασιού, με ριζότο παρμεζάνας 15,50

Pork spare ribs slow cooked in red wine sauce, served with parmesan risotto

Πικάνια Black Angus ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” με βούτυρο τρούφας (τιμή κιλού ) 59,00

Black Angus Picanha grilled on charcoal in “Monolith” oven with truffle butter (price per kg)

Tomahawk steak Black Angus ψητό στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” με σος Μπεαρνέζ (τιμή κιλού) 68,00

Tomahawk steak Black Angus grilled on charcoal in “Monolith” oven with Béarnaise sauce (price per kg)

Μπακαλιάρος Κορινθιακού φιλέτο σοτέ  φρικασέ με πατάτες Νέας γής, σπανάκι & μικρές γαρίδες 19,50

Sautéed Cod fish filet from Corinthian gulf   fricassee with Newfoundland   potatoes, spinach & baby shrimps

Μπαρμπουνομακαρονάδα με φρέσκιες ταλιατέλες, ψητό κολοκύθι & σάλτσα αστακού  21,00

Fresh tagliatelle pasta with red mullet filets, grilled zucchini & lobster sauce

Αιγαιοπελαγίτικο φαγκρί φιλέτο ψητό στη σχάρα με φλωμάρια Λήμνου, φρέσκα μύδια & μάραθο  26,50

Grilled Aegean’s sea free range pagrus fillet, with traditional flomaria pasta

 from Limnos island, fresh mussels & fennel