19
Jan

Πιάτα Ημέρας 19 01 18 Daily Special

by

Παρασκευή 19  Ιανουαρίου  2018

Friday January 19, 2018

 

 

Μανιταρόσουπα βελουτέ με λάδι μαύρης τρούφας & κρουτόν 7,80

Mushroom soup veloute with black truffle oil & crouton

Σφακιανή μαραθόπιτα ψητή, με τριμμένο μανούρι Θράκης  6,70

Cretan roasted fennel pie with grated manouri cheese from Thrace

Μανιταρόπιτα με μπέικον & μανούρι Θράκης  7,50

Mushrooms pie with bacon & manouri cheese from Thrace

Κοτόπουλο μπούτι φιλέτο ψητό σε βέργα, μαριναρισμένο σε γάλα καρύδας

 & κίτρινο κάρυ, με πράσινη σαλάτα & βινεγκρέτ σόγιας  10,80

Chicken leg filet skewer, marinated in coconut milk & yellow curry,

served with green salad & soy vinaigrette 

Αγριογούρουνο σιγομαγειρεμένο σε σάλτσα ξερών σύκων Ευβοίας, με ριζότο γραβιέρας 16,70

 Braised wild boar in dry fig sauce from Evia island, served with risotto flavored with gruyere cheese

Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος σε sous vide (κενό αέρος) για 12 ώρες, με γλάσσο

 καπνιστής σάλτσας BBQ & πατάτες τηγανητές  17,80

Beef spare ribs cooked in sous vide for 12 hours, glazed in BBQ sauce, served with fresh French

Χοιρινό κότσι σιγοψημένο για 8 ώρες με γλάσσο καπνιστής μουστάρδας Dijon

 & χωριάτικες πατάτες (2 ατόμων) 19,00

Pork shank slow cooked for 8h glazed   with smoked Dijon mustard & country potatoes 

Πικάνια Black Angus ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” με βούτυρο τρούφας (τιμή κιλού ) 59,00

Black Angus Picanha on charcoal in “Monolith” oven with truffle butter (price per kg)

Bistecca Fiorentina ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” (2 ατόμων τιμή κιλού) 45,00

“Bistecca Fiorentina”   grilled on charcoal in “Monolith” oven (for 2 per price per kg)

Côte de boeuf,  Irish John Stone farm, ξηρής ωρίμανσης 32 ημερών 

ψητό στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” (2 ατόμων, τιμή κιλού) 88,00

Côte de boeuf,   Irish John Stone farm, dry aged for 32 days on charcoal

in “Monolith” oven (for 2 pers., price per kg)

Μυλοκόπι φιλέτο σοτέ με φάβα & σαγανάκι γαρίδας  17,80

Fresh shi drum fish fillet sautéed with split peas cream dip & shrimps “saganaki”

Αιγαιοπελαγίτικο φαγκρί φιλέτο σοτέ με χυλοπιτάκι Κορίνθου, φρέσκα μύδια

& σάλτσα αστακού με εστραγκόν 26,50

Aegean’s sea pagrus filet sautéed with traditional hylopita pasta from Korinthos,

fresh mussels & lobster sauce with tarragon