22
Feb

22.02.18 Daily Specials

by

22.02

Πιάτα ημέρας  

 

 Σούπα “Παρμαντιέ” βελουτέ πατάτας με καπνιστό κοτόπουλο & λάδι τρούφας 6,70

“Parmentie” velour potato soup with parmesan, smoked chicken fillet & black truffle oil

Τάρτα με καπνιστό χοιρομέρι, ψητό κολοκυθάκι & κρέμα τυριών  6,80

Tart with smoked ham, roasted zucchini & cheese cream

Casarecce με Ιταλικό λουκάνικο salsiccia, φρέσκα σπαράγγια & σάλτσα από ψητά τοματίνια 12,50

Casarecce pasta with Italian salsiccia sausage, fresh asparagus & roasted cherry tomato sauce

Αγριογούρουνο μπρεζέ σε σάλτσα κόκκινου αγιοργίτικου κρασιού με κριθαρότο λαχανικών 15,80

Wild boar braised in red wine sauce with “krithroto” orzo pasta with vegetables

Κατσικάκι Σκύρου ελευθέρας βοσκής στον φούρνο λεμονάτο με πατάτες 15,50

Free range baby goat from Skyros island in the oven with lemon sauce & potatoes

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό με καπνιστό σύγκλινο Μάνης & γραβιέρα Κρήτης

 σε τραγανή κρούστα θυαμριού με άγριο ρύζι 10,80

Chicken fillet stuffed with smoked pork in sage & Cretan gruyere cheese in crispy thyme crust,

served with wild rice

Πικάνια Black Angus ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith”

με βούτυρο τρούφας (τιμή κιλού ) 59,00

Black Angus Picanha grilled on charcoal in “Monolith” oven

with truffle butter (price per kg)

Bistecca Fiorentina ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” (2 ατόμων, τιμή κιλού) 45,00

Bistecca Fiorentina grilled on charcoal in “Monolith” oven (for 2 per. price per kg)

Côte de boeuf,  Irish John Stone farm, ξηρής ωρίμανσης 32 ημερών  

ψητό στα κάρβουνα σε φούρνο “Monolith” (2 ατόμων, τιμή κιλού) 88,00

Côte de boeuf, Irish John Stone farm, dry aged for 32 days 

 grilled on charcoal in “Monolith” oven (for 2 pers. price per kg)  

Σουπιές* κρασάτες με σπανάκι & φρέσκια τομάτα με μάραθο 11,50

Cuttlefish* in wine sauce with fresh tomato & spinach

Φρέσκα καλαμαράκια Ευβοϊκού ψητά στη σχάρα με τσιπς πατάτας

& λαδολέμονο θυμαριού 16,80

Fresh grilled squid from Evia island with potato chips & extra virgin olive oil flavored with thyme

Μπακαλιάρος Ευβοικού φιλέτο σοτέ με σταμναγκάθι Κρήτης φρικασέ & πατάτες Νέας Γης 19,50

Cod fish fillet from Evia island sautéed, served with wild greens from Crete island

in egg-lemon sauce with baby potatoes

Φαγκρί αιγαιοπελαγίτικο φιλέτο σχάρας με φάβα & πικάντικο σαγανάκι γαρίδας 26,50

Grilled fresh red pagrus fish fillet from Aegean sea with split peas cream & spice shrimps “saganaki”