25
Apr

25.04.18 Πιάτα Ημέρας

by

Πιάτα ημέρας 

Daily Specials

 

Κανταΐφι γεμιστό με κόκορα ελευθέρας βοσκής, ψητό μπέικον & μανούρι Θράκης  7,50

“Kataifi” pastry stuffed with free range rooster filets, grilled bacon & Thracian manouri cheese 

 

Φρέσκο χειροποίητο ραβιόλι μπολονέζ με ελληνική βουβαλίσια ρικότα & σάλτσα φέτας 12,50

Fresh handmade ravioli pasta bolognaise with Hellenic buffalo ricotta & feta cheese sauce

 

 Φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα burrata με αλμυρίκια σοτέ, χαβιάρι τομάτας,

σκόνη προσούτο & αρωματικό ελαιόλαδο 10,80

Fresh buffalo mozzarella burrata with tamarisk sautéed, tomato caviar,

prosciutto powder & olive oil sauce flavored with aromatic herbs

 

Κοτόπουλο μινιόν κοκκινιστό με πατάτες φούρνου “εκραζέ”

& σάλτσα γραβιέρας 9,80

Baby chicken in tomato sauce with “ecrase” potatoes

& Cretan gruyere cheese sauce 

 

Μοσχαράκι γάλακτος λεμονάτο με πράσο & πουρέ παρμεζάνας  10,80

Veal filets in lemon sauce with leek & parmesan flavored pashed potatoes

 

Μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ σε κόκκινο κρασί με ριζότο

τριών δημητριακών & κρέμα αγκινάρας 15,20

Braised beef cheeks in red wine sauce with three cereal risotto

& artichoke cream sauce

 

Πικάνια Black Angus ψητή στα κάρβουνα σε φούρνο “monolith

με βούτυρο τρούφας (τιμή κιλού)  59,00

Black Angus picanha on charcoal in “monolith” oven

with truffle flavored butter (price per kg)

 

Cote de boeuf Irish John Stone farm ξηρής ωρίμανσης 32 ημερών

σε φούρνο “Monolith” (τιμή κιλού) 88,00

Cote de boeuf Irish John Stone farm dry aged for 32 days

in “Monolith” oven (price per kg)

 

Σφυρίδα Σπετσών καρπάτσιο με κρέμα wasabi,

παντζάρι & μοσχολέμονο 16,00

White grouper carpaccio, from Spetses island,

with wasabi, beetroot & lime 

 

Σπαγγέτι από μελάνι σουπιάς  με  φιλετάκια Αιγαιοπελαγίτικου ροφού,

μικρές γαρίδες & γυαλιστερές 17,80

Black spaghetti in cuttlefish ink with Aegean’s sea dusky grouper filets

with baby shrimps & clams 

 

Σφυρίδα Σπετσών φιλέτο σχάρας με ριζότο φρέσκων

μυρωδικών & παντζάρι  26,50

White grouper filet from Spetses Island with risotto flavored with

fresh aromatic herbs & beetroot 

 

Αιγαιοπελαγίτικη συναγρίδα φιλέτο σχάρας με αλμυρίκια,

πουρέ καρότου & λεμονάτες γαρίδες 26,50

Aegean’s sea common dentex grilled filet with tamarisks,

carrot puree & lemony baby shrimps